"Reizen"
<< Terug


> Egypte> Zuid-Frankrijk
> Thailand
> Inschrijven
> Fotogallery    


EGYPTE

De Rode Zee is een droom voor elke duiker. De combinatie van schitterende, kleurrijke koraalriffen en de grote visrijkdom maakt een duikvakantie naar dit gebied tot een onvergetelijk gebeuren. Men vindt er een grote verscheidenheid aan tropische vissen zoals: baarzen, napoleonvissen, murenen, manta’s en soms haaien en schildpadden, ook liggen er diverse wrakken op de zeebodem. Daarnaast heeft Egypte natuurlijk nog vele andere bezienswaardigheden, zoals bijvoorbeeld de pyramides in Cairo en de tempels in Luxor, een bezoekje aan deze steden is prima te combineren met een duikprogramma.

Div'Ocean organiseert ieder jaar een aantal reizen naar Egypte. Hurghada, Marsa Alam en Sharm el Sheik zijn hier de favoriete plaatsen, ook de noord- en zuidsafaries, waarbij je op een boot verblijft en zo doorlopend kunt duiken op de mooiste riffen en wrakken zijn populair.

Het is altijd leuk om met een groep naar deze verre bestemmingen af te reizen, zo gaan er altijd ervaren duikers mee die de omgeving zowel boven als onder water al goed kennen, je leert nieuwe duikers kennen en er is altijd een buddy waar je mee kunt duiken. Gezelligheid, plezier en mooie duiken maken staan voorop.

Volgende trip: ivm de onrust staan er op dit moment geen trips naar Egypte gepland