> Aanbiedingen
> Winkel
> Opleidingen
> Reizen
> Duikteam
> Links
> Contact

Otten Onderwatersport-Div'Ocean duikopleidingen, is een organisatie met meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van duik- en snorkelopleidingen en verkoop van duikmaterialen.

In de zaak van Otten Onderwatersport te Helmond kun je terecht met al je vragen over het duiken en snorkelen. Er is een perslucht vulstation en men kan er natuurlijk een complete duikuitrusting kopen, huren en laten servicen. Het Div'Ocean opleidingscentrum, dat is verbonden aan de duikwinkel van Otten Onderwatersport, is een PADI 5 STAR IDC trainings facility met een eigen gezellige theorieruimte en bar. Professionaliteit, kwaliteit en service staan hoog in het vaandel.

Div'Ocean duikopleidingen verzorgt duikcursussen in Nederland en in het buitenland en organiseert regelmatig duikvakanties naar buitenlandse bestemmingen zoals Zuid-Frankrijk, Spanje, Engeland en bv Thailand. Ook kun je regelmatig introductielessen volgen.

Actueel:

 

 


-Welkom bij Div'Ocean- Bezoek ook onze winkel- 500 m2 zéér voordelig winkelplezier- duik-, snorkel- en zwemmaterialen...