"Duikteam"

> Activiteiten
...Helmond /Eindhoven

> Activiteiten Venray
> Lidmaatschap
>
Foto's
> Opleidingen Agenda

> Inschrijfformulier

Links

> Zeelandplanner

Duikteam:

Duiktrip december Duitsland: frisjes maar wel heeeeel gezellig....!!

Ben je op zoek naar een gezellige club kom dan gerust eens langs op de woensdag- of donderdagavond zodat je met eigen ogen kunt zien wat er zoal georganiseerd wordt. Div'Ocean is een duikteam met een groot aantal leden.

Wat gebeurt er zoal bij DIV'OCEAN....

Duikteam Div'Ocean organiseert diverse activiteiten, er worden regelmatig duikweekenden naar Zeeland georganiseerd, clubreizen naar Egypte, wrakduiken in Engeland en op de Noordzee, clubweken in Bandol in Zuid-Frankrijk, er is een buddylijn, onderwater hockeywedstrijden, dropping, nieuwjaarsreceptie, een motortoertocht en natuurlijk wordt er ook regelmatig uitbundig gefeest
.

Verder worden er regelmatig materiaal testdagen georganiseerd waar je geheel vrijblijvend droogpakkken en andere nieuwe materialen in het buitenwater kunt uittesten. In het najaar wordt er een onderwater orientatie-tocht in het buitenwater georganiseerd waarbij je kompasvaardigheden zwaar op de proef worden gesteld. Ook het midzomernachtspektakel mag je niet missen. Genoeg actie dus!

Elke woensdagavond van 20.30-21.30 uur hebben wij onze trainingsavond in het Ir. Otten zwembad te Eindhoven en op donderdagavond van 21.45 - 23.00 uur in zwembad De Sprank in Venray. Op vrijdag trainen we met de jeugd in zwembad de Wissen te Helmond. Je kunt er regelmatig
een introduktie-duik maken om zelf eens te ervaren hoe het is om onder water te ademen, en vindt je het leuk dan kun je meteen aan de cursus beginnen en deelnemen aan alle activiteiten.
Na de training wordt er altijd gezellig nagebabbeld aan de bar... hier worden alle spannende duikverhalen tot in details verteld en enigszins aangedikt.


Clubreis Egypte