"Materialen"

> Materialen
> Onderhoud/Service
> Huur materialen

> Vulstation
> Links
> Aanbiedingen

 

 

ONDERHOUD EN SERVICE

Laat je duikmaterialen regelmatig servicen, dwz jaarlijks een preventieve onderhoudsbeurt, zo blijft je duikveiligheid optimaal gewaarborgt. Onze service is gedegen en kwalitatief hoogwaardig, met onze jarenlange ervaring garanderen wij uw veiligheid en comfort onder water.

Alle reparaties en servicebeurten worden gedaan door gekwalificeerde en geauthoriseerde vakmensen, zij worden jaarlijks getraind en gecertificeerd door de fabrikanten van gerenomeerde merken zoals o.a Suunto, Seaquest, Mares, Scubapro, Uwatec, Cressi-Sub en Aqualung.Volgens nauwkeurige inspectie worden alle onderdelen van de automaat gecontroleerd, gereinigd of indien nodig vervangen, daarna wordt alles keurig afgesteld. Jackets worden volledig gereinigd en nauwkeurig nagekeken op eventuele minieme lekkages.

In Nederland dient men de duikfles om de vijf jaar te laten (her)keuren, dit wordt gedaan door het Stoomwezen. Na demontage en inspectie wordt de fles door het keurstation bij ons opgehaald. Daarna is het raadzaam de fles ieder jaar preventief visueel te laten inspecteren op roest, vochtaanwezigheid en olieverontreiniging, dit om vroegtijdige afkeuring op termijn te voorkomen.
Voor alle andere reparaties zoals batterijwissel van horloges en duikcomputers, pakkenreparatie e.d. bent u in Helmond op het vertrouwde adres.

De duur van de reparatie is enigszins afhankelijk van merk en type en het moment van aanbod, de meeste onderdelen hebben wij op voorraad, het na- en voorjaar zijn geschikte momenten om uw materialen te laten servicen. (Ps.te vervangen onderdelen zijn niet in de prijs inbegrepen). De keuring van een duikfles duurt 1 a 2 weken. (Bij afkeuring van een fles dienen de keuringskosten ook betaald te worden!). Servicebeurten duren gemiddeld 3 tot 7 werkdagen.