"Nieuws"

> Australië
> Cousteau
> Duikers redden bier
> Nieuw record

Nieuws

Tech duiker Mark Ellyatt heeft in Thailand een nieuw diepterecord gevestigd; maar liefst 311 meter. De duik is zonder problemen verlopen. Meer lezen >>>

OMSK - In de buurt van de Siberische stad Omsk (ruim 2500 kilometer van Moskou) zijn zes duikers, het leger en de civiele bescherming uitgerukt om een lading bier te redden. Het bier zit in een vrachtwagen die op de bodem van de rivier Irtysj ligt.
Meer lezen >>>

* AUSTRALIE BESCHERMT GREAT BARRIER RIF - De Australische regering heeft een plan gepresenteerd om van het Great Barrier Reef het best beschermde koraalgebied ter wereld te maken. Eenderde van de uitgestrekte koraalriffen is voortaan verboden gebied voor de commerciële visserij. Meer lezen >>>
* DVD's VAN COUSTEAU - Van mensenetende haaien in de Indische oceaan tot de ijskastelen in de zee van de Zuidpool, Jacques Cousteau heeft het allemaal gezien en is overal geweest. Zijn avonturen zijn binnenkort op dvd verkrijgbaar samengevat in een verzamelpakket.
Meer lezen >>>
*Waterexplorer.com is een interessante site waar je veel mooie foto's, diashows en mooie verhalen vindt, de sponsor Platinum Pro Foundation heeft als doel mensen te onderwijzen over oceanen, rivieren en meren.